Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Mikä Bout on?

Bout on alusta, joka keskittää miehitetyt vesiliikennepalvelut yhteen sovellukseen. Bout helpottaa optimaalisen vesikulkuneuvon löytämistä ja varaamista jokaiseen tarpeeseen. Bout yhdistää matkustajat yrityksiin, jotka tarjoavat vesiliikennepalveluita.

Mitä vaatimuksia palveluntarjoajille on?

Palvelussa olevien palveluntarjoajien on täytettävä kaikki lainsäädännön vaatimukset voidakseen tarjota palveluja alustan kautta. Teemme kaikkemme varmistaaksemme, että matkustajat saavat parhaan mahdollisen palvelun. Sovelluksessa matkustajat ja kapteenit arvostelevat matkan jälkeen toisensa. Näin pystymme seuraamaan palautteita ja varmistamaan, että sopimattomasti toimivilta palvelun käyttö voidaan estää.

Mitä palvelu maksaa?

Mobiilisovelluksen kautta voit tilata venekyytejä eri nouto- ja jättöpisteiden välillä. Hinnoitteluun vaikuttaa aina sen hetkinen paikallinen palveluntarjonta. Sovellus laskee hinnan automaattisesti kuljettavan matkan ja veneen koon perusteella. Asiakkaana näet hinnan aina etukäteen ennen kyydin hyväksymistä. Verkkosivujen Varaa risteily -osion kautta tilatut venekyydit ja elämykset hinnoitellaan erikseen. Saat tarjouksen sopivan palveluntarjoajan löydyttyä!

Missä kaikkialla palvelu on käytössä?

Löydät alueet, joissa olemme aktiivisena etusivultamme. Jos et löydä etsimääsi aluetta, voit tehdä kyytipyynnön osoitteessa https://cruise.bout.fi/ . Kerro meille, mitä haluat ja teemme parhaamme löytääksemme sopivan palveluntarjoajan täyttämään tarpeesi missä tahansa!