Eloa kaupunkeihin

Bout kaupunkiisi?

Alusta alkaen olemme tehneet tiivistä yhteistyötä kaupunkien kanssa, joissa operoimme.

Bout on soveltuva ratkaisu kaikkiin vesiliikenteen tarpeisiin. Alustamme tekee soveltuvan aluksen löytämisen ja varaamisen helpoksi tarpeiden mukaan niin paikallisille kuin turisteillekin parantaen täten merellisten kohteiden saavutettavuutta. Laajan valikoiman ansiosta asiakkaat voivat olla varmoja saavansa soveltuvimman palvelun parhaaseen mahdolliseen hintaan. Varmistamme myös, että kaikki palvelun kautta tilattavissa olevat veneet ja kapteenit täyttävät lainsäädännön vaatimukset, jotta matkustajat voivat huoletta nauttia matkasta.

Tarjoamme kattavan ratkaisun vesiliikenteen palvelun tarjontaan tehden matkan suunnittelusta ja varauksesta helppoa jättäen enemmän aikaa nauttia vesillä olosta. Valikoimastamme löydät ratkaisun räätälöityihin elämyksiin ja kuljetustarpeisiin.

Laajentamalla palvelua useisiin kaupunkeihin Bout tarjoaa sekä turisteille että paikallisille luotettavan ja kätevän palvelun tuoden kaupunkien ja kuntien ekosysteemiin myös uusia tulonlähteitä. Ota rohkeasti yhteyttä!