Meistä

Mitä teemme?

Bout yhdistää venekyydin tarpeessa olevan ja niitä tarjoavat tahot keskenään. Kilpailutamme puolestasi sopivimman palveluntarjoajan niin lyhyempiin venekuljetuksiin kuin koko päivän kestäviin, toiveidesi mukaan räätälöityihin elämyksiin saaristossa.
Mikäli haluat vesille, on Bout oikea palvelu sinulle. Voit käyttää palveluamme verkkosivuilla tai mobiilisovelluksella. 

Keskitämme siis vesiliikenteen palveluntarjoajat yhdelle alustalle. Mobility-as-a-Service, kuten alalla puhutaan.

Voit käyttää Boutia mm:

  • Asiakkaana, kun haluat tilata venekyytejä tai räätälöidyn risteilyn seurueellesi.

  • Palveluntarjoajana, tavoittaen lisää asiakkaita.

  • Veneen omistajana ja ryhtyä kippariksi tarjoamaan palvelujasi vaatimusten täytyttyä (katso lisää tästä).

Vesiliikenteen ala on erittäin pirstaloitunut ja itselleen sopivan palvelun etsiminen on usein vaikeaa ja työlästä. Tarjoamme alustan, joka tuo yhteen useat eri toimijat ja veneenomistajat, jotta merelliset kohteet olisivat kaikkien saavutettavissa.

Jokaisella tulisi olla mahdollisuus vesillä nauttimiseen.

Tulemme tuhansien järvien maasta, jossa myös saaristo on ainutlaatuinen. Rakastamme merta, elämää vesillä ja saaristossa. Siksi haluamme tehdä merestä, järvistä, joista ja merellisistä paikoista helpommin saavutettavia kaikille.

Monissa merellisissä kaupungeissa on erinomaisia palveluja, mutta niitä on vaikea löytää. Pyrimme nykyaikaistamaan satoja vuosia vanhan alan, tuomalla palvelut ja upeat elämykset laajempaan tietoisuuteen. Tavoitteenamme on auttaa jo vakiintuneita sekä uusia palveluntarjoajia löytämään asiakkaita tehokkaammin ja myymään palveluitaan kätevästi saman katon alta. 

Tavoitteemme on kunnianhimoinen, eikä muutokset luonnollisestikaan tapahdu hetkessä. Nyt on kuitenkin veneilyn vuoro ja ala kaipaa uudistusta. Missiomme on lisätä sekä parantaa ihmisten liikkuvuutta merellisissä kohteissa ja luoda uusia mahdollisuuksia kokea kaupunkeja vesiltä käsin.

Nähdään vesillä!